DESPRE MINE

FOTOGRAF VIDEOGRAF PROFESIONIST EVENIMENTE

Ține-te bine, aici chiar îmi dau în petec!

Salut! Vicențiu Amarandei este numele meu. Aș putea începe spunând că sunt pasionat de fotografie, dar asta știi deja. Mai bine îți povestesc despre ce mă ține în priză.

Socializez. Îmi sun prietenii în momente neașteptate, îi critic și îi complimentez când simt asta. Cred că onestitatea este cea care trage linie la final. În fond, îmi place să văd că oamenii se simt relaxați, scăpați de inhibiții sau temeri.

Autodidact. Oamenii tind să arate mereu ce au mai bun. La fel fac și eu, de aceea sunt într-o continuă învățare. Primul lucru pe care l-am învățat de când fac fotografie a fost să folosesc aparatul foto pe modul manual.

Iubitor de animale. Caii sunt pentru mine cea mai mare descoperire în ultimii 2 ani, dar îți spun sigur că dacă mai alături un câine, câteva pisici, toate la un loc formează mediul perfect în comuniune cu natura.

Călătoresc. La munte, mare, țară, în vacanțe exotice sau chiar cu cortul pe un deal. Cu familia, prietenii și de nelipsit o chitară. Nu știu să cânt, dar o zdrăngăn cum mă pricep. Aventurile neplănuite sunt cele mai prețioase.

Râd. Mult. Uneori prea tare. Dar mai bine riduri “laba-găștei” decât o frunte încrețită.

Curios. Creativ. De multe ori îmi bag nasul și unde nu fierbe oala. Fără riscuri inutile, dar devin entuziasmat când văd rezultate bune. 

Energic. Fericit. Când lucrurile de mai sus merg bine.

fotograf profesionist, fotograf nunta, fotograf botez, videograf nunta, videograf botez, sedinte foto
Servicii Evenimente : fotograf profesionist, fotograf nunta, fotograf botez, videograf nunta, videograf botez, sedinte foto