Alege natura! Îți va aduce multe beneficii. Te scutește de multe servicii ce au rolul de a ține invitații conectați la petrecere, iar dacă vor să ia o pauză sau o gură de aer curat se vor servi ușor și singuri.

Petrecerea Biancăi și a lui George a duduit, la propriu! A început pe timp de zi, cam pe la ora 14, cred. Dar când doi oameni vor să se căsătorească rău de tot petrecerea se lungește chiar până dimineața. Da, da! Cam așa a fost. Dar mai bine te convingi tu.

Vizionare plăcută!

Ți-a plăcut? Noi ne-am distrat pe cinste. Vreau să îți spun un secret. Organizarea unei petreceri pe malul unui lac este o idee genială!

Bianca și George au ales un restaurant din comuna Frumușani (lângă București) și vreau să îți spun că pentru mine, ca fotograf, ador când părăsesc orașul când mă duc la evenimente. Creierul se deconectează imediat de probleme după ce ai părăsit orașul, asociază imediat plecarea cu concediul. E cam aceeași idee pentru care nu lucrezi în aceeași cameră în care lucrezi.

  • Locație: Ambient Lake Events (Frumușani, jud. Călărași)

Scrie-mi aici când este evenimentul tău. Dacă îți place ce fac arată-le și prietenilor. Follow și pe InstagramFacebookYoutube!

 

Cu drag,

Vic.