Recomandari foto-video nunta

Atunci cand fotografia documentara se imbina cu un clip documentar exceptional. Este mixul care scoate in evidenta relatia dintre fotograf si cameraman la nunta voastra. Dar sa ii spunem pe nume, videograf de nunta, filmeaza povestea la fel ca mine.


Iti doresti cel mai bun fotograf de nunta, dar si cel mai bun videograf de nunta, corect? De cateva sute de ani s-a demonstrat ca oamenii fac lucruri grozave in echipa. La fel si aici.


Sunt Vicentiu si sunt fotograf de nunta. Insa de mai bine de 7 ani in acest domeniu mi-am dat seama cat de fericiti sunt mirii pentru amintirile lor dupa ce au colaborat cu o echipa foto-video.


Am sa iti prezint cateva motive pentru care sa alegi o echipa foto-video la nunta ta :
Comunicare, pozitionare si workflow imbunatatit
Echipele se inteleg din priviri, fara prea multe cuvinte rostite. Momentele scurte si importante din ziua nuntii pot fi pierdute usor fara comunicarea de mai sus. Dar cand ea exista, rezultatul este fabulos!
Sunt multe momentele in care cei doi (sau mai multi) se ajuta intre ei pentru a obtine cele mai bune rezultate. Hai sa iti povestesc cateva situatii:
Cadre din drona: echipa foto va stii precis cum sa va coordoneze in timp ce echipa video va fi la distanta pilotand drona; de asemenea echipa foto stie si cand sa iasa din cadrul pe care il surprinde drona.
– Niciunul dintre ei nu va trece prin fata celuilalt, stiu exact cum sa se pozitioneze unul fata de celalalt.
Ajutor tehnic: fiecare din echipa stie exact daca celalalt are nevoie de o baterie incarcata, cum sa pozitioneze luminile sau unde se monteaza recorder-ul pentru sunet.
La nevoie, oricare din echipa foto-video te va ajuta pe tine cu un servetel, un pahar cu apa, un hamburger de la McDonald’s daca este posibil.

Preturi avantajoase
Fiecare are tariful lui separat. Este normal. Dar alegand o echipa foto-video pentru ziua nuntii tale cu siguranta vei obtine un discount. Logistica este mai usoara pentru echipa decat pentru doi furnizori separati (gandeste-te doar daca fiecare ar cauta un loc de parcare, pe cand o echipa vine cu o singura masina si cand coboara sunt deja pregatiti).
Echipele sunt formate din oameni uniti si care se bucura sa creeze impreuna. Acesta este inca un motiv pentru care vei obtine un pret avantajos comparativ cu angajarea a doi furnizori separati care poate nu vor fi compatibili din punct de vedere al valorilor.

Viziune comuna
O echipa foto-video este impreuna si in afara orelor de program. Se educa constant, se sprijina reciproc, planifica nuntile impreuna si nu in ultimul rand au un stil creativ asemanator. Experienta de lucru impreuna elimina stresul, iar munca propriu-zisa nu mai este munca. Pe scurt, suntem mult mai creativi impreuna!

Un singur contract, 2 furnizori de servicii
Castigi timp pe care il poti aloca organizarii nuntii. In loc sa consumi timp atat pentru gasirea unui fotograf si unui videograf separat si sa treci prin acelasi proces cu fiecare in parte, este mai avantajos pentru voi cand semnati un singur contract si acoperiti ambele servicii.

Dress code
Ne vei recunoaste usor, insa nu vom iesi in evidenta. De multe ori am auzit cazuri in care vestimentatia furnizorilor lasa de dorit. Vom fi imbracati in ton cu nunta, iar daca exista un anumit dress-code, abia asteptam sa il imbracam.
O echipa foto-video inseamna mai multe beneficii pentru voi si poate fi formata din 2, 3, 4 sau chiar mai multi furnizori, potrivit nevoilor tale.

Cred ca am atins cele mai importante avantaje ale unei echipe foto-video pentru nunta ta, iar daca ai intrebari, iti pot raspunde. Contacteaza-ma! Poti incepe cu un SALUT@vicentiul.ro.