Asociez botezul cu un moment de bucurie în familie. Este special și adună toți prietenii și familia la un loc, indiferent de perioadă. Dar timpul trece, copiii cresc văzând cu ochii, noi îmbătrânim și abia așteptăm să ne bucurăm la nunta lor. Totuși, să rămânem la povestea noastră cu copii, părinți, nași, bunici, toți cei dragi pe care îi poți lăsa în grija noastră, iar tu să te bucuri de eveniment.

Fotografiez cu obsesie. Ai face-o și tu dacă n-ai avea fotografii cu începuturile. Mai zic de documentare video? Am doar 29 de ani, dar „pe vremea mea” era un lux filmarea unui eveniment. Toate trec și la reuniuni de familie ne bucurăm la poze imperfecte printate pe o hârtie foto veche (dacă nu ai făcut asta până acum, este momentul), dar care rezistă mai mult decât un cloud de iPhone pe care îl golești când se umple.

ATENȚIE!!! Tot ce scriu aici are ca scop să te stârnească să îți răsfoiești fotografiile de familie, iar la rândul tău să faci la fel cu prietenii. Toți râdem la început, dar cred că fotografiile (mai ales cele printate) sunt cea mai bună unitate de măsură pentru timp.

Revin. Fotografiez cu obsesie. Împreună cu colegul meu îți oferim luxul care nu exista înainte. Primești fotografii cu și despre familie, fără filtre inutile de Instagram, cu momentele cele mai faine, fotografii printate ca pe vremuri, albume foto și un video documentar suficient de lung/scurt cât să spui „WOW!”. Toate acestea gândite și muncite pentru trece testul timpului.

Descarcă de aici broșura de prețuri și alege oferta potrivită ție. Te invit să ne cunoaștem printr-un mesaj aici sau direct pe Whatsapp la +40766446886.

Cu prietenie,

Vic.