Gândește ca un fotograf de nuntă și organizează-ți nunta ca un profesionist!

Urmează să faci nunta și vrei ca totul să fie perfect. Așa și trebuie, toți ne dorim asta când ne vine rândul.

Nunțile par foaaarte diferite, dar toate au două lucruri în comun. Două persoane se căsătoresc și toată lumea vrea să se distreze. Corect?

Aproape întotdeauna mirii și cei din jurul lor se străduiesc să bifeze cât mai multe dintre detaliile nunții: restaurantul, florile, pantofii, verighetele, florile, fotograful, videograful… și lista continuă cât să umple o carte. În ziua nunții, pe când mirii încearcă să controleze toate detaliile de pe listă, aceștia uită de al doilea cel mai important aspect… să se distreze.

Distrează-te la nunta ta! Fă-o de parcă ai fi oaspetele principal. Uită de lista organizatorică, dă-o altcuiva să aibă grijă de ea. Nu zic că detaliile nu contează, ai grijă ca ele să fie cât de bine puse la punct până în ajunul nunții. Apoi spune STOP grijilor.

Planifică-ți distracția! Alege lucrurile cât mai simple cu șanse cât mai mici de a merge prost. Încearcă o rochie de mireasă care să fie confortabilă (vara este călduroasă și vei dansa mult). Alege înțelept band-ul de muzică, acesta îți poate influența muuuult petrecerea. Fiți nebuni la ședința foto din ziua nunții, veți avea o oră în care puteți face orice. Angajează cei mai buni furnizori pe care ți-i permiți, deleagă sarcinile cât de mult se poate. Investește în ce este important cu adevărat.

După ce toată distracția va fi trecută, vei rămâne doar cu amintirile. Și de aceea îți amintesc că ai nevoie de un fotograf de nuntă bun care să documenteze toate detaliile de mai sus, așa-i?

Am prieteni talentați. Ar fi păcat să îi păstrez doar pentru mine. Trebuie doar să dai click pe ei.

Wedding Planner   Designer Floral   Cabină Foto

Cu prietenie,

Vic.