Sau fotografie de portret cu al tău companion.

Sunt iubitor de animale, probabil la fel de mult ca tine. În acest caz este cert că vorbim aceeași limbă și cunoaștem amândoi că animalul de companie este membru al familiei.

Tratează-l ca atare!

Îi oferi mereu ce este mai bun, îi porți grija și în schimb el te responsabilizează. Toate astea se întâmplă și nici nu îți dai seama când crește. Așa-i?

Merită o ședință foto! Pune-l într-un album foto cu semnătură, eu mă asigur că este în lumină bună.

Vino la studio!

Este un teritoriu neutru, fără lucruri ce îi distrag atenția. Ia cu tine treat-uri suficiente și să odihnește-te înainte.

Ședința foto cu animalul tău de companie este cu adevărat unică. Ține cont că în toată această experiență îl vei cunoaște mai bine, vei vedea câte emoții trăiește într-un timp atât de scurt și îl vei vedea în ipostaze pe care nu le poți surprinde cu ochiul liber.

Știi cum decurge ședința foto pet portrait?

Începe cu un salut@vicentiul.ro sau rezervă pe Whatsapp 0766446886. Este primul pas. Imediat ce intrăm în studioul foto lăsăm companionul să se obișnuiască cu mirosul, temperatura, ș.a.m.d. până se relaxează. Durează în general cam 15min. Avem 2 ore la dispoziție.

De acum începe un întreg maraton, te las pe tine să descoperi la fața locului. Important este că la final vom avea un set întreg de fotografii ce te vor lăsa cu gura căscată. Vei primi un număr rezonabil de cadre (15-20buc.) pe care le vom putea aranja în albumul foto.

Preț. Vrei să afli și cât costă, corect?

  • Ședința foto în Studio – 149 eur
  • Album Foto 25x25cm – 99 eur
  • Print tablou 60x40cm – 87 eur
  • Toate cele de mai sus la doar 289 eur

Rezervă acum, există un singur loc disponibil pe săptămână.

Ofertele bune zboară repede. Te-ai prins?